Corten De Geer oude nieuwsberichten


CORTEN DE GEER ADVOCATEN ONTVANGT BEING DEVELOPMENT EN BEDRIJVENVERENIGING DE VEBAN

Bas van Dam, oprichter van Duurzame ontwikkelaar Being Development uit Amsterdam Noord gaf bij Corten De Geer Advocaten een interessante presentatie over de projecten van Being, waaronder het indrukwekkende (door Rem Koolhaas ontworpen) NHOW Amsterdam RAI; het Yotel Amsterdam en Being Home, het project waar Being bekend mee is geworden. Innovatief duurzaam bouwen en participatie van de buurt bij bouwprojecten, kwamen aan bod. Erg leuk om deze inspirerende “local boys” en de VEBAN-leden te mogen ontvangen! Klik HIER voor meer informatie over deze presentatie.

 


PARTNER BESTUURSRECHT CORTEN DE GEER ALS SCHRIJVER ÉN ALS ADVOCAAT IN HET MAGAZINE MR.

Onze partner bestuurs- en omgevingsrecht, Roland Mans, had de eer om in korte tijd twee keer aan het woord te worden gelaten in het juridische tijdschrift Mr.

De eerste keer niet als advocaat, maar als schrijver van jeugdboeken voor 10 jaar en ouder. Lees HIER het leuke interview dat Karen Rijlaarsdam, redacteur bij Mr., schreef in Mr.1, jaargang 2019.

Daarna was hij wel als advocaat aan het woord in een stuk dat Michel Knapen, ook een redacteur van Mr., op Mr. Online schreef over de favoriete uitspraken van bestuursrechtjuristen. Klik HIER voor het hele artikel

Corten De Geer vindt het zo ook wel weer even welletjes, wat Mans en Mr. betreft, en verzoekt eerstgenoemde beleefd doch dringend om weer gewoon aan het werk te gaan…


KUNSTCENTRUM HAARLEM KRIJGT LED VERLICHTING DOOR ARBEIDSCONTRACT ADVOCAAT

Een aanzienlijk deel van de kosten voor nieuwe LED-verlichting van Kunst centrum Haarlem wordt betaald door het Amsterdamse advocatenkantoor Corten De Geer Advocaten. En dat gebeurde alleen omdat bestuursrechtjurist Van der Hulst bij dat kantoor solliciteerde en de baan ook kreeg. Hoe zit dat?
Lees verder


Persbericht

CORTEN DE GEER VERWELKOMT TWEE VOORMALIG VANSTATE PARTNERS

Met ingang van 1 september sluiten vanState partners Roland Mans en Tijn van Kamp zich aan bij Corten De Geer Advocaten. Corten De Geer is een in Amsterdam-Noord gevestigd nichekantoor op het gebied van vastgoed. Roland Mans is specialist op het gebied van het omgevingsrecht en het algemeen bestuursrecht. Tijn van Kamp heeft zich gespecialiseerd in het bouwrecht. Beide advocaten kunnen bogen op een jarenlange ervaring.

Mede-naamgever van het kantoor Jeroen Corten over de komst van Mans en Van Kamp: "Wij zijn zeer verheugd dat Roland en Tijn zich bij ons aansluiten. Met hun komst kan ons kantoor nog beter voldoen aan de wens van onze cliënten om hen bij te staan in alle facetten van vastgoed."

Corten De Geer bestaat na de komst van Mans en Van der Kamp uit 7 gespecialiseerde vastgoedadvocaten. Voor meer informatie over het kantoor: www.cortendegeer.nl

Amsterdam, 29 augustus 2018


Hieronder vindt u een selectie publicaties door en over Corten De Geer Advocaten: