Martijn van der Hulst - Corten De Geer Advocaten

Martijn van der Hulst

Martijn van der Hulst is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Voor het behalen van rechtenstudie, heeft hij in 2004 een economische studie afgerond met een Erasmusprogramma in Madrid. In 2007 is hij gaan werken als adviseur bestuurlijk juridische zaken bij Rijkswaterstaat en vervolgens in 2011 als juridisch adviseur omgevingsrecht bij Mees Ruimte & Milieu. Sinds 2018 is hij werkzaam bij Corten De Geer Vastgoedadvocaten.

Martijn heeft meer dan 10 jaar ervaring in het omgevingsrecht en heeft daarbij gewerkt voor zowel de kant van de overheid, als voor de kant van ontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren.

Martijn stelt inspraakreacties en zienswijzen op en verzorgt bezwaar- en beroepsprocedures. Ook adviseert hij op het gebied van handhaving, vergunningen, planschade, nadeelcompensatie, bestuursovereenkomsten en bestemmingsplannen. Daarnaast volgt hij de Omgevingswet sinds de totstandkoming daarvan. Hij is betrokken bij landelijke pilots, verzorgt trainingen en gastcolleges hierover en heeft zienswijzen ingediend tegen Chw Omgevingsplannen.

Martijn is een open en doelgerichte advocaat met humor. Hij is praktisch, oplossingsgericht en analytisch, waardoor hij in staat is om zijn cliënten aan de hand mee te nemen en strategische keuzes voor te leggen die leiden tot het meest optimale resultaat.

In zijn vrije tijd hockeyt Martijn graag en speelt hij gitaar. Daarnaast brengt hij zijn tijd door met zijn gezin.

Rechtsgebiedenregister (art. 35 b lid 1 Regeling op de Advocatuur)

Martijn staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden bestuursrecht en omgevingsrecht.

Deze registratie verplicht de advocaat om ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

[javascript protected email address]

LinkedIn

Mijn collega's