Maaike Cohen - Corten De Geer Advocaten

Maaike Cohen

Maaike Cohen is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 2005 werkte zij bij Bosselaar en Strengers Advocaten in Utrecht. Sinds 2015 is zij werkzaam bij Corten De Geer Vastgoedadvocaten. Sinds 2016 als partner. 
Maaike heeft veel ervaring in de retail. Huurbeëindiging, huurprijsaanpassing en servicekostengeschillen behoren tot haar dagelijkse praktijk. Ze werkt daarnaast voor diverse zorginstellingen en staat kunstenaars(collectieven) bij.

Maaike stelt contracten op en adviseert en procedeert bij geschillen omtrent huur, koop en verkoop van vastgoed, VvE-recht, en algemeen contractenrecht. In 2012 heeft zij de Specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) afgerond.

Maaike is een open en evenwichtige jurist die oprecht geïnteresseerd is in haar cliënten en hun omgeving. Ze is praktisch, oplossingsgericht en geniet van het juridische puzzelwerk. Ze wil haar cliënten zo snel en goed mogelijk van hun juridische problemen afhelpen, zodat hun focus op het ondernemen kan blijven. Maaike weet vertrouwen te winnen en dringt snel door tot de kern van de zaak.

In haar vrije tijd geniet Maaike van cultuur en muziek of rent ze een rondje in het park.

Rechtsgebiedenregister (art. 35 b lid 1 Regeling op de Advocatuur)

Maaike Cohen staat geregistreerd op het rechtsgebied huurrecht en op de sub-rechtsgebieden huurrecht bedrijfsruimte en huurrecht woonruimte.

Deze registratie verplicht de advocaat om ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.[javascript protected email address]

LinkedIn

 

Publicaties

Mijn collega's