Noa Visser - Corten De Geer Advocaten

Noa Visser

Noa Visser is in 2021 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daar heeft zij de master staats- en bestuursrecht afgerond. Haar scriptie heeft zij geschreven over de invloed van het populisme op de consensusdemocratie, een actueel staatsrechtelijk onderwerp. Haar interesse voor het bestuursrecht heeft zij weten te vangen in een bijbaan bij een Normec Certification, een certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Niet alleen inhoudelijk maar ook op bestuurlijk niveau houdt Noa zich graag bezig met het staats- en bestuursrecht. Zo is zij van 2019 tot 2020 voorzitter geweest van Politeia, de Utrechtse studievereniging van haar opleiding. Ook heeft zij in 2021 het voorzitterschap bekleed van de Utrechtse fractie in de landelijke competitie ‘het Studentenparlement’.

Hiervoor werkte zij aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam als werkgroepdocent van verscheidene propedeusevakken. In 2020 heeft Noa een stage gelopen bij Corten De Geer Advocaten. Sinds 2022 is zij op ons kantoor werkzaam als advocaat.

Noa is een doelgerichte advocaat die kijkt naar het verhaal achter het geschil. Ze is een analytisch denker en pakt vanuit verschillende invalshoeken een probleem aan. Noa is een autonoom persoon die altijd probeert doelen na te streven die voor haar belangrijk en waardevol zijn.

In haar vrije tijd verdiept ze zich graag in de politiek en bezoekt ze regelmatig concerten.  [javascript protected email address]

LinkedIn

Mijn collega's