Nieuws

Roland Mans

Roland Mans (1969) studeerde in 1994 af in het staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Vervolgens was hij tot 1999 als stafjurist werkzaam bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In 2000 maakte hij de overstap naar de advocatuur. Tot 2015 werkte hij bij De Clercq Advocaten Notarissen in Leiden waar hij zich specialiseerde in het algemene bestuursrecht, het omgevingsrecht, het subsidierecht en het overheidsaansprakelijkheidsrecht. Begin 2016 richtte hij met twee partners het Amsterdamse vastgoed- en bestuursrechtkantoor vanState Advocaten op dat eind 2018 is samengegaan met Corten De Geer. Sindsdien is hij daar als partner werkzaam.

Roland is een zeer ervaren, creatieve en betrokken bestuursrechtadvocaat. Hij werkt vanuit de overtuiging dat onze overheid alleen optimaal kan functioneren als voldoende tegenwicht aan haar wordt geboden. Dat geldt zowel voor samenwerking met bestuursorganen als voor conflicten daarmee. Hij procedeert graag en goed, maar alleen als een buitengerechtelijke oplossing niet haalbaar is gebleken.

In zijn vrije tijd houdt Roland zich bezig met schrijven (Het Verdwijnboek, De Gele Trui, De Uilenvlucht en Het Sleutelgeheim) en wielrennen.

[javascript protected email address]

LinkedIn

 

Publicaties

Roland Mans - Corten De Geer Advocaten

Mijn collega's