Over ons

Corten De Geer Vastgoedadvocaten is een gedegen en no-nonsense advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam Noord. Onze advocaten leveren specialistische dienstverlening van hoge kwaliteit op het gebied van onroerend goed. Wij werken daadkrachtig, servicegericht en vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid.

Ons kantoor is actief op alle gebieden die met onroerend goed te maken hebben. In bijzondere mate zijn wij gespecialiseerd in erfpacht, bouw, vergunningen, huur, koop en verkoop van vastgoed. Wij adviseren bedrijven, overheden, belangenorganisaties en particulieren en staan hen bij in onderhandelingen of juridische procedures.


Werkwijze

De advocaten van Corten De Geer adviseren helder en in begrijpelijke taal en houden daarbij altijd het belang van de cliënt voor ogen. Dat belang vraagt soms om een bemiddelend optreden, maar soms ook om een gerechtelijke procedure. Welke strategie er ook met u wordt gekozen, met de advocaten van Corten De Geer aan uw zijde bent u verzekerd van bijstand door gedreven en vasthoudende professionals. Met kennis van zaken en het hart op de goede plek.

Corten De Geer Vastgoedadvocaten kan zijn cliënten transparante, flexibele en op maat gesneden prijsafspraken bieden waar dat gewenst is. De gehanteerde tarieven zijn redelijk. Zo rekent ons kantoor niet de 6-8% kantoorkosten die in de branche gebruikelijk zijn.

Corten De Geer Vastgoedadvocaten is geworteld in het bruisende Amsterdam Noord en van daaruit betrokken bij diverse lokale initiatieven. Vanuit de karakteristieke voormalige scheepswerf de Groene Draeck aan de noordelijke oever van het IJ staan we cliënten uit het hele land en internationale cliënten bij.