Hilde Nobel - Corten De Geer Advocaten

Hilde Nobel

Hilde heeft zowel de bachelor rechtsgeleerdheid als fiscaal recht afgerond aan de Universiteit Leiden. Haar studie heeft zij daarna voortgezet in haar woonplaats Amsterdam. Zij is in 2017 afgestudeerd in het privaatrecht en het fiscaal recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Na haar afstuderen, is Hilde enkele jaren werkzaam geweest in de algemene civiele praktijk, met focus op het vastgoedrecht.

Hilde geeft advies en procedeert. Na haar overstap naar Corten De Geer Advocaten heeft Hilde zich verder gespecialiseerd in het vastgoedrecht.

Hilde houdt zich binnen het vastgoedrecht met name bezig met huur, koop en verkoop van vastgoed, VvE-recht en algemeen contractenrecht.

Hilde is praktisch en oplossingsgericht. Ze wil haar klanten graag helpen met hun juridische problemen. In korte tijd dringt zij door tot de kern van de zaak. Ze is zeer betrokken bij haar cliënten en duidelijk in haar communicatie. 

In haar vrije tijd sport Hilde graag en brengt zij tijd door met vrienden en familie. 

Rechtsgebiedenregister (art. 35 b lid 1 Regeling op de Advocatuur)

Hilde Nobel staat geregistreerd op het hoofd-rechtsgebied huurrecht.

Deze registratie verplicht de advocaat om ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

[javascript protected email address]

LinkedIn

Mijn collega's