Nieuws

Corten De Geer in het nieuws

Kunst centrum Haarlem krijgt LED verlichting door arbeidscontract advocaat

Een aanzienlijk deel van de kosten voor nieuwe LED-verlichting van Kunst centrum Haarlem wordt betaald door het Amsterdamse advocatenkantoor Corten De Geer Advocaten. En dat gebeurde alleen omdat bestuursrechtjurist Van der Hulst bij dat kantoor solliciteerde en de baan ook kreeg. Hoe zit dat?
Lees verder

_________________________________________________________________________
Persbericht

Corten De Geer verwelkomt twee voormalig vanState partners

Met ingang van 1 september sluiten vanState partners Roland Mans en Tijn van Kamp zich aan bij Corten De Geer Advocaten. Corten De Geer is een in Amsterdam-Noord gevestigd nichekantoor op het gebied van vastgoed. Roland Mans is specialist op het gebied van het omgevingsrecht en het algemeen bestuursrecht. Tijn van Kamp heeft zich gespecialiseerd in het bouwrecht. Beide advocaten kunnen bogen op een jarenlange ervaring.

Mede-naamgever van het kantoor Jeroen Corten over de komst van Mans en Van Kamp: "Wij zijn zeer verheugd dat Roland en Tijn zich bij ons aansluiten. Met hun komst kan ons kantoor nog beter voldoen aan de wens van onze cliënten om hen bij te staan in alle facetten van vastgoed."

Corten De Geer bestaat na de komst van Mans en Van der Kamp uit 7 gespecialiseerde vastgoedadvocaten. Voor meer informatie over het kantoor: www.cortendegeer.nl

Amsterdam, 29 augustus 2018
_________________________________________________________________________

Hieronder vindt u een selectie publicaties door en over Corten De Geer Advocaten: