Nieuws

Kantoorfilosofie

Corten De Geer Advocaten is een gedegen, no-nonsense en eigenwijs advocatenkantoor dat maatschappelijk betrokken is en specialistische dienstverlening levert van hoge kwaliteit op het gebied van onroerend goed. Onze advocaten adviseren bedrijven, overheden, belangenorganisaties en particulieren over de vele facetten van het vastgoedrecht en staan hen bij in onderhandelingen of juridische procedures.

Corten De Geer Advocaten kan zijn cliënten transparante, flexibele en op maat gesneden prijsafspraken bieden waar dat gewenst is. De gehanteerde tarieven zijn redelijk. Zo rekent ons kantoor niet de 6-8% kantoorkosten die in de branche gebruikelijk zijn.

De advocaten van Corten De Geer Advocaten adviseren helder en in begrijpelijke taal en houden daarbij altijd het belang van de cliënt voor ogen. Dat belang vraagt soms om een bemiddelend optreden, maar soms ook om een gerechtelijke procedure. Welke strategie er ook met u wordt gekozen, met de advocaten van Corten De Geer aan uw zijde bent u verzekerd van bijstand door gedreven en vasthoudende professionals met kennis van zaken en het hart op de goede plek.